18 Ağustos 2008 Pazartesi

Rafting


Doğanın tadını çıkarırken aynı zamanda yeteneklerinizi de sınamak ister misiniz? O zaman rafting tam size göre. Bazen nehrin sakin akışında daracık ve gökyüzünü bile zor görebildiğiniz dik ve nefes kesici kanyonlardan geçiyorsunuz, bazen de köpükler ve dalgalar içinde nehrin gerçek gücünü hissedebiliyorsunuz. Kimi zaman insan eli bile değmemiş bir sessizlikte
sadece doğanın ve kendinizin sesini dinliyor, kimi zaman da köylerden geçerek yerli halka, nehir balıkçılarına, çocuklara el sallıyorsunuz. Bazen de dayanamayıp o billur gibi sulara kendinizi bırakıyor ve vücudunuzu saran buz gibi suyla dinçleşiyorsunuz. İnanılmaz bir tecrübe, inanılmaz bir yer!
Köprülü Nehri, Türkiye' nin güneyinde Toros Dağları' ndan akıyor. Bu eşsiz yerde suyun sıcaklığının devamlı 13-16 derecede olması 12 ay boyunca nehir sporlarına olanak sağlıyor. Ayrıca Antalya havalimanına 80 km uzaklıkta, tam nehrin kenarında bulunan, hem Türk, hem de uluslararası konuklar için çok keyifli bir konaklama imkanı sağlıyor. Köprülü Nehri' ndeki 13 km lik rafting güzergahı hem kolay ve keyifli, hem de heyecanlı rapidler içeriyor. (zorluk derecesi 2) Tüm aileler ve ekip ruhunu geliştirmek isteyen kurumlar için ideal bir parkur.

Hiç yorum yok: